Forum

Ambacht & Gereedschap heeft een eigen forum. Dit is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Het biedt de mogelijkheid met elkaar te discussiëren over allerlei onderwerpen die te maken hebben met ambachten en gereedschappen, vragen te stellen over onbekende gereedschappen, van gedachten te wisselen over de vereniging zelf enz.

Het succes van het forum hangt vooral af van het aantal mensen dat er aan deelneemt. Registreer u dus snel als deelnemer. Zodra u dit heeft gedaan, kunt u meedoen aan discussies en berichten achterlaten. Ook kunt u afbeeldingen plaatsen, bijvoorbeeld van een u onbekend stuk gereedschap waarover u meer wilt weten. Door op een afbeelding te klikken, wordt deze vergroot tot het oorspronkelijke formaat.

Zonder registratie kunt u niet meedoen, maar wel vrijblijvend op het forum rondkijken.

Ga naar forum

Forumregels

- Het forum wordt beheerd door een aantal moderatoren. Hun taak  taak is het bewaken van de kwaliteit. Deze moderatoren hebben het recht om elke bijdrage, die naar hun mening niet past binnen de sfeer van het forum,  zonder discussie te verwijderen.

- Deelnemers aan het forum die naar het oordeel van de moderatoren (een) ongepaste bijdrage(n) leveren, kunnen zonder discussie worden uitgesloten.

- De vereniging Ambacht & Gereedschap is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de bijdragen van de deelnemers.

- De moderatoren bepalen het tijdstip waarop een onderwerp wordt afgesloten en verwijderd.

- De vereniging Ambacht & Gereedschap is niet verantwoordelijk voor eventuele schendingen van auteursrechten ten gevolge van het op het forum plaatsen van afbeeldingen door deelnemers.

Mail ons!

Wij doen ons best om het forum zo veel mogelijk aan te passen aan de wensen van de (potentiële) deelnemers. Laat ons daarom vooral uw ervaringen weten. Mail Email voor vragen, reacties en commentaar of maak gebruik van de contactpagina.